25°C

PAYDER

Bizden Mesaj Var!

- +

Güzel Pamukova için heyecan duyuyoruz.
Bölgemizi, değerlerimizi, güzelliklerimizi ve ekonomimizi canlandırmak adına kurduğumuz PAYDER (Pamukova ve Pamukova Ayvası Tanıtım Derneği) hepimize hayırlı olsun.

Üreticilerimiz, esnaflarımız, çiftçilerimiz, hanım ablalarımız, genç kardeşlerimiz. Sloganımız çalışmak, yenilikçi olmak, başarılı olup neslimize daha güçlü bir Pamukova bırakmaktır hayalimiz.

Birlik olmak, beraber olmak, hedef koymak sonuca ulaşmaktır isteğimiz.

Bu heyecanımızın başlangıcını geçen yıl düzenlenen ayva yarışmasının Kaymakamlığımızın önderliğinde Pamukova Belediyesi’nin desteğiyle Tarım İlçe Müdürlüğü programıyla Sakarya Üniversitesi Pamukova Meslek Yüksekokulu, Pamukova Milli Eğitim Müdürlüğü, Pamukova Ziraat Odaları işbirliği ile bir de Pamukova Eko Pazar Doğal Ürünler festivalini ekleyerek gerçekleştireceğiz.

Bölgemiz dışından (İstanbul, Ankara, Kocaeli, Bursa, Bilecik, Eskişehir) illerden gelecek misafirlerimize sizlerin ürettiği ürünleri (salça, enginar, tarhana, turşu, zeytin, zeytinyağı, yaprak salamura, reçel, marmelat, yaş sebze ve meyve, sabun, el sanatları ve diğer ürünler) pazara çıkartıp biz Pamukova olarak bunları üretiyoruz diyebileceğiz.

Gençlerimize hemşerilerimize birlikten kuvvet doğar sözünü pekiştireceğimiz gün olmasını diliyoruz. Pamukova’mızın ürünlerini tüm ülkemize sunacağımız bu günde hepimize düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirip gün sonunda gözlerimizden heyecanın ve mutluluğun yakalanıp iyi iş başardığımıza inancımız sonsuzdur.

Sevgi ve saygılarımızla.